Over ons 

Real Dutch Floor ontwikkelt exclusieve houten vloeren sinds 2011

Real Dutch Floor is een ambitieuze onderneming welke onderscheidend is door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van eikenhouten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche. Real Dutch Floor is in 2011 opgericht door Johan Delissen en Claire Hendriks.

“Door mijn jarenlange ervaring binnen de houtbranche zag ik veel aspecten die anders konden. Voornamelijk met het oog op kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service. Alle facetten die ik heb geleerd binnen de branche heb ik gecombineerd met eigen ideeën, om zo een innovatief, duurzaam en dynamisch bedrijf op te zetten.” – Johan Delissen 

“Vaak krijg ik de vraag wat ons uniek maakt? Uiteraard de allesbepalende kwaliteit, deze wordt gewaarborgd doordat het gehele productieproces plaats vindt in eigen fabriek te Oss. Daarnaast hebben we een selectief dealerbeleid waardoor we exclusiviteit bieden. Hierdoor staat service voorop en is het contact met klanten persoonlijk wat ons juist zo aanspreekt.”

“Over het algemeen is de branche waarin we ons begeven vrij traditioneel. Ik wil qua uitstraling juist onderscheidend zijn, dit resulteert zich onder andere in een eigentijdse manier van presenteren.” – Claire Hendriks

Real Dutch Floor verkoopt haar producten via geselecteerde parketspeciaalzaken. We leveren onze producten aan verkooppunten in het binnen- en buitenland.

  MEET THE TEAM

  _DSF2709
  Owner
  Johan Delissen
  _DSF2714
  Owner
  Claire Hendriks
  _DSF2672
  Sales Manager
  Kees den Haan
  _DSF2660
  Office Manager
  Arjo van Eekelen
  _DSF2675
  Marketing & Communication
  Bo van den Boogaart
  _DSF2643 (3)
  Planner
  Luuk Huvenaars

  Get in touch

  Telefoon

  +31 (13) 700 1220

  Adres

  Hoogheuvelstraat 118

  5349 BA, Oss

  Nederland

  email

  info@realdutchfloor.com

  Openingstijden hoofdkantoor

  Ma – Vrij 08.00 – 17.00 uur

  Za – Zo Gesloten

  © 2023 – Real Dutch Floor. All rights reserved.