O v e r    o n s

Real Dutch Floor

Real Dutch Floor is een ambitieuze onderneming welke onderscheidend is door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van eikenhouten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche. Real Dutch Floor is in 2011 opgericht door Johan Delissen en Claire Hendriks.

“Door mijn jarenlange ervaring binnen de houtbranche zag ik veel aspecten die anders konden. Voornamelijk met het oog op kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en service. Alle facetten die ik heb geleerd binnen de branche heb ik gecombineerd met eigen ideeën, om zo een innovatief, duurzaam en dynamisch bedrijf op te zetten.” – Johan Delissen

_PBF8951
_PBF9000
onze collectie

The finest
wood flooring

Real Dutch Floor verkoopt haar producten via geselecteerde parketspeciaalzaken. We leveren onze producten aan verkooppunten in het binnen- en buitenland.

  REAL DUTCH FLOOR

  Wat maakt de vloeren van RDF uniek?

  THE FACT.

  One of the leading real estate companies

  Our mission is to engage in issues that are of concern to individuals, families and communities through an uncompromising commitment to create outstanding living, work and leisure environments.

  0 +
  Completed
  projects
  0
  Joint ventures
  completed

  Get in touch

  Telefoon

  +31 (13) 700 1220

  Adres

  Hoogheuvelstraat 118

  5349 BA, Oss

  Nederland

  email

  info@realdutchfloor.com

  Openingstijden hoofdkantoor

  Ma – Vrij 08.00 – 17.00 uur

  Za – Zo Gesloten

  © 2023 – Real Dutch Floor. All rights reserved.